Kategoriák

Játékok

Gyártók

Más gyártók

Válassz árban

Korosztályok

0-12 honap 1-3 eves 4-6 eves 7-11 eves 12-14 eves 15+ eves

Minden korosztály

A termékek kiszállítása és szállítási költségek

A termékek kiszállítása a megbízott gyorsfutár szállító társaság segítségével történik.

Az ön által rendelt terméket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük.

A gyorsfutár szolgálat díja:
18.00 Lei, 0.00 Lei és 200.00 Lei közötti rendelések esetén
0.00 Lei, ha legalább 200.00 Lei érétkben rendel.

* 25.00 RON, gyermekgondozási termékek esetében (babakocsik, játékközpontok, triciklik, hinták, bútorzat, autóülés, járókák, matracok, etetőszékek, stb.)


Fizetési eljárások
A termékek ellenértékét 2 féle képpen fizetheti ki:
- a kiszállításkor (utánvét): ezen esetben az, aki ezt a módszert választja, egyenesen a futárnak fizet készpénzben, amikor ez átadja a csomgot az előre meghatározott helyen és időben.
- banki átutalással: ha ezt a módszert választja, a rendelés lebonyolítása után, e-mail-ben elküldünk egy számlát, amellyel kifizeti majd az összeget a bankban. A művelet lebonyolítása után kérjük, küldje el nekünk az utalványt faxon vagy e-mailben. A visszaigazolás után egy operátorunk velveszi önnel a kapcsolatot és leszögezik a kiszállítás idejét és helyét.
Abban az esetben, ha az ügyfél nem bonyolítja le a fizetést, a rendelést semmisnek tekintjük. Ezen rendelésnek nem teszünk eleget és a jatekbolt.ro, minden előzetes figyelmeztetés nélkül semmisnek nyilváníthatja. Ezen esetben, a jatekbolt.ro kártérítést követelhet, és/vagy visszautasíthatja az adott ügyfél más rendelését is. A számla kiállításakor az ügyfél elkötelezi magát arra, hogy valós adatokkal szolgál, az érvényben lévő törvényeknek megfelelően.


A termékek visszaküldése

Abban az esetben, ha a termék nem felel meg a honlapon bemutatott terméknek vagy gyártási hibái vannak, kérheti ennek kicserélését, vagy az árának visszafizetését, a kiszállítástól számított 14 munkanapon napon belül. A szállítási költségeket, úgy a kiszállításkor, mint visszaszállításkor az ügyfél fedezi. A termékeket kizárólag érintetlen állapotban lehet visszaküldeni (a csomagolásra is érvényes), használat jeleitől mentesen. Abban az esetben, ha visszautasítja a terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy leszögezzük a visszaszállítás részleteit.